Scratchklas Johannes Passion 2020

Op de vierde dag van de Leidse Scratchdagen, zondag 16 februari 2020, zal de prachtige Johannes Passion van Bach worden ingestudeerd en uitgevoerd onder de bezielende leiding van Paul Valk.

Dit werk bevat enkele pittige passages die u, over vier avonden verspreid, vooraf kunt doornemen met Hans van der Toorn. Hij is de vaste dirigent van het Toonkunstkoor Leiden en heeft in het verleden meermalen een Scratchdag gedirigeerd. Hij kent zowel het Scratch-evenement als de Johannes Passion als zijn broekzak. Een goede en zeker ook gezellige manier om u voor te bereiden op de Scratch Johannes Passion!

De Scratchklas vindt plaats op dinsdagavond 21 en 28 januari en 4 en 11 februari 2020 van 18.45 – 19.45 uur in de aula van de Vrije School Mareland, Maresingel 19 te Leiden.
De kosten voor deze vier bijeenkomsten tezamen bedragen € 20 pp.

U kunt zich aanmelden en direct online betalen via de Eventix webshop (klik op de logo’s)

Als u bij of na aanmelding nog vragen heeft kunt u contact opnemen via een e-mail aan scratchklas@toonkunstkoorleiden.nl

Het maximum aantal deelnemers is 100. Vorig jaar hebben wij mensen moeten afwijzen, omdat de zaal vol was: wees dus snel met uw aanmelding! Bij plaatsing krijgt u een bevestiging per mail. Uiterlijk een week van tevoren ontvangt u nog een mail met de laatste details

Op de avonden van de Scratchklas bent u meer dan welkom om aansluitend de reguliere repetitie van het Toonkunstkoor bij te wonen. We werken dan aan een programma met Jazz muziek van Barber, Bernstein, Copland, Gershwin en Whitacre. Als u vooraf doorgeeft dat u geïnteresseerd bent in het bijwonen van deze repetitie, proberen wij te zorgen voor extra bladmuziek. Wellicht wilt u na afloop ons koor wel blijvend komen versterken!

Tot 21 januari!