Scratchklas Dvořák en Brahms 2024

Tijdens de Scratch Muziekdagen Leiden 2024 zullen op zondag enkele stukken van Dvořák en het Requiem van Brahms ingestudeerd en uitgevoerd worden onder de leiding van Paul Valk.

Sinds 2011 organiseert Toonkunstkoor Leiden (TKKL) een Scratchklas voor zangers van het zondagavondprogramma van de Scratch Muziekdagen Leiden. In 2024 voor de laatste keer onder leiding van Hans van der Toorn, omdat hij na ruim 45 jaar dirigentschap afscheid zal nemen van TKKL. Hij zal de pittige passages over vier bijeenkomsten verspreid doornemen. Een goede en zeker ook gezellige manier om u voor te bereiden op de Scratchzondag!

De Scratchklas voor zangers vindt plaats op dinsdagavond 16, 23 en 30 januari en 6 februari 2024 van 18.45 – 19.45 uur in de aula van de Vrije School Mareland, Maresingel 19 te Leiden. Elke bijeenkomst wordt een ander deel van het programma onder de loep genomen. Dus ook als u een van de avonden niet kunt is het zinvol om op de andere avonden te komen repeteren.
De kosten voor deze vier bijeenkomsten tezamen bedragen € 30 pp en eventueel door uw eigen bank in rekening gebrachte kosten. We gaan ervan uit dat u zelf voor de bladmuziek zorgt.

U kunt zich voor deze Scratchklas aanmelden door te klikken op het onderstaande logo. U wordt dan doorverwezen naar de Eventix-website, waar u online uw betaling kunt doen. Na betaling is uw inschrijving definitief.


Mocht u hierbij tegen problemen aanlopen, dan kunt u contact met ons opnemen via scratchklas@toonkunstkoorleiden.nl

Het maximum aantal deelnemers is 90. Uiterlijk een week voorafgaande aan de eerste Scratchklas ontvangt u een mail met de laatste details.

Op de avonden van de Scratchklas bent u van harte welkom om aansluitend de reguliere repetitie van het Toonkunstkoor bij te wonen (20:00-22:15). Op 9 januari 2024 starten we met de repetities voor het afscheidsconcert van Hans van de Toorn: het Requiem van Verdi. Het concert wordt uitgevoerd op 1 juni 2024 in de Pieterskerk samen met COV Excelsior. Hebt u interesse om de repetitie bij te wonen, laat het dan liefst vooraf weten, zodat wij voor extra bladmuziek kunnen zorgen.

Tot 16 januari 2024!

Disclaimer: de Scratchklas valt volledig onder de verantwoordelijkheid van TKKL en is dus op geen enkele wijze onderdeel van de Scratch Muziekdagen Leiden.