Scratchklas Mozart 2023

Op de vierde dag van de Leidse Scratchdagen, zondag 19 februari 2023, zal het prachtige Mozartprogramma ingestudeerd en uitgevoerd worden onder de bezielende leiding van Paul Valk.

Het Mozartprogramma omvat meerdere werken met enkele pittige passages die u, over vier avonden verspreid, gaat doornemen met Hans van der Toorn. Hij is de vaste dirigent van het Toonkunstkoor Leiden en heeft in het verleden meermalen een Scratchdag gedirigeerd. Hij kent zowel het Scratch-evenement als het geprogrammeerde werk van Mozart als zijn broekzak. Een goede en zeker ook gezellige manier om u voor te bereiden op de Scratchzondag!

De Scratchklas vindt plaats op dinsdagavond 24 en 31 januari en 7 en 14 februari 2023 van 18.45 – 19.45 uur in de aula van de Vrije School Mareland, Maresingel 19 te Leiden. Elke bijeenkomst wordt een ander deel van het programma onder de loep genomen. Dus ook als u een van de avonden niet kunt, is het zinvol om op de andere avonden te komen repeteren.
De kosten voor deze vier bijeenkomsten tezamen bedragen € 30 pp en eventueel door uw eigen bank in rekening gebrachte kosten.

U kunt zich aanmelden en direct online betalen via de Eventix webshop (klik op het Toonkunstkoorlogo hieronder).

Als u bij of na aanmelding nog vragen heeft kunt u via een e-mail aan scratchklas@toonkunstkoorleiden.nl contact opnemen met Hanriëtte Ruigt

Het maximum aantal deelnemers is 100. Vorige keer hebben wij mensen moeten afwijzen, omdat de repetitieruimte maximaal benut was: wees dus snel met uw aanmelding! Bij plaatsing krijgt u een bevestiging per mail. Uiterlijk een week tevoren ontvangt u nog een mail met de laatste details.

Op de avonden van de Scratchklas bent u van harte welkom om aansluitend de reguliere repetitie van het Toonkunstkoor bij te wonen (20:00-22:15). We starten medio januari met de repetities voor een bijzonder Franstalig programma. Hebt u interesse, laat het dan liefst vooraf weten, zodat wij voor extra bladmuziek kunnen zorgen. Wellicht vindt u het zo leuk dat u ons koor als (project)lid wilt komen versterken! En dat is nu extra aantrekkelijk: de eerste maand (projectlid) of het eerste kwartaal (regulier lid) is gratis!

Tot 24 januari!