Lid worden of meezingen

Toonkunstkoor Leiden e.o. is steeds op zoek naar nieuwe leden. U kunt altijd vrijblijvend enkele repetities bijwonen. Voordat u definitief lid wordt, zal de dirigent een stemtest afnemen.

Op dit moment is er plaats in alle stemgroepen, maar wij zijn vooral op zoek naar hoge sopranen en tenoren. U bent van harte welkom!

Let op! Gratis meedoen met TKKL? Voor het Kerstconcert zijn wij dringend op zoek naar tenoren. Bent u een tenor, en wilt u (gratis) met ons meedoen, meld u dan aan via onderstaand mailadres of telefoonnummer!

We repeteren op dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Vrije School Mareland, Maresingel 19 te Leiden. De jaarcontributie bedraagt € 300. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 37,50 per kwartaal.

Wilt u een repetitie bijwonen of meer informatie over zingen bij Toonkunstkoor Leiden?
Neemt u dan gerust contact op met Han Schijffelen (2e secretaris)
via 015-3697795
 of toonkunstkoorleiden@toonkunstkoorleiden.nl

Vanaf juni 2023 repeteren wij voor ons Kerstconcert op 16 december 2023. En voor 2024 staat het Requiem van Verdi geprogrammeerd. Dit zal tevens het afscheidsconcert zijn van onze dirigent Hans van der Toorn.

Voor beide programma’s zoeken wij nog projectleden dus: zangliefhebbers die zich niet als vast lid aan het koor willen verbinden, zijn van harte welkom om op projectbasis met ons koor mee te zingen. U kunt voor de repeteerperiode en de uitvoering(en) intekenen, onder het voorbehoud dat u een eenvoudige stemtest met goed gevolg aflegt.
Als projectlid betaalt u € 85 contributie per concert.