Lid worden of meezingen

Toonkunstkoor Leiden e.o. is steeds op zoek naar nieuwe leden. U kunt altijd vrijblijvend enkele repetities bijwonen. Voordat u definitief lid wordt, zal de dirigent een stemtest afnemen.

Op dit moment is er plaats in alle stemgroepen, maar wij zijn vooral op zoek naar hoge sopranen en tenoren. U bent van harte welkom!

We repeteren op dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Vrije School Mareland, Maresingel 19 te Leiden. De jaarcontributie bedraagt € 270. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief.

Wilt u een repetitie bijwonen of meer informatie over zingen bij Toonkunstkoor Leiden?
Neemt u dan gerust contact op met Han Schijffelen (2e secretaris)
via 015-3697795
 of toonkunstkoorleiden@toonkunstkoorleiden.nl

Vanaf 2023 repeteren wij een uitdagend Frans programma. En voor 2024 staat het Requiem van Verdi gepogrammeerd. Dit zal tevens het afscheidsconcert zijn van onze dirigent Hans van der Toorn.

Voor beide programma’s zoeken wij nog projectleden dus: zangliefhebbers die zich niet als vast lid aan het koor willen verbinden, zijn van harte welkom om op projectbasis met ons koor mee te zingen. U kunt voor de repeteerperiode en de uitvoering(en) intekenen, onder het voorbehoud dat u een eenvoudige stemtest met goed gevolg aflegt.
Als projectlid betaalt u € 25 contributie per maand.